tirsdag den 8. marts 2016

Christine Headwear



Mange kvinder og mænd lider af hårtab. Årsagerne kan være mange, det kan skyldes enten kritisk sygdom, stress, ulykke, kemo mm. Flertallet lider af det i en periode af deres liv, andre er det et varigt hårtab. Ca. 40 % af dem der oplever et hårtab er kvinder.

Når man som kvinde mister sit hår, mister man også en del af sig selv og sin kvindelighed. Det er hårdt at miste sit hår, men at miste sin kvindelighed er prikken over i ét. Grundet skam og flovhed venter mange kvinder med at gå til lægen, hvis de oplever et usædvanligt hårtab. Under normale forhold taber alle kvinder og mænd op til 100 hår om dagen. Kan man derimod hive totter af hår af hårbunden, skal man opsøge en læge. Denne form for hårtab kan skyldes sygdom, stress, graviditet mm. Mange oplever hårtab grundet genetik. Hårtab grundet kemo skyldes ikke selve kræften men selve kemoen. 

Christine Headwear er en dansk producent af hovedbeklædning til kvinder med kortvarigt og langvarigt hårtab. Men en stor forståelse og respekt for kvinder designer og fremstiller de tørklæder, turbaner, hatte huer mm. i gode og bløde materialer og i smarte designs. Christine Headwear sætter en stor ære i at, hjælpe kvinder med at føle sig kvinder igen!


Christine Headwear


Denne forhandler af modeller fra Christine Headwear har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe kvinder med både kortvarigt og langvarigt hårtab. Bag webshoppen finder man et team af medarbejdere, som er fuldt ud dedikeret til deres arbejde, at hjælpe kvinder med at føle sig kvindelige igen! Man finder et stort udvalg af hovedbeklædning fra forskellige producenter og heri blandt Christine Headwear


Christine Headwear
Forhandler af Christine Headwear

Ingen kommentarer:

Send en kommentar