tirsdag den 8. marts 2016

Alle kvinder taber håret!

Både mænd og kvinder lider af hårtab. Det er dog mest almindeligt at se mænd uden hår på hovedet, hvor det er anderledes med kvinder. Taber vi kvinder håret, mister vi også vores kvindelighed og i den grad vores selvtillid.

Alle kvinder ønsker sig et lækket, fyldigt og smukt hår!
 
Man siger det er normalt at tabe op til 100 hår om dagen, så der er intet at være nervøs for når hårbørsten er fyldt med hår efter en børstning. Det er forskelligt fra kvinde til kvinde hvor meget vi taber, det afhænger af, hvor meget hår vi er udstyret med fra naturens side af.

Hver 7. år har vi skiftet alt hår ud!

Begynder du at kunne hive totter ud og fornemmer du at du taber flere hår end normalt, er det dog en god ide at tænke over hvad det kan skyldes. Hårtab kan nemlig skyldes manglende vitaminer og sygdom. Er hårtabet vedvarende så kontakt din læge og få foretaget en blodprøve! Den kan nemlig vise om du mangler vitaminer eller om hårtabet skyldes andet.

Gradviditet og Aming! 

Mange kvinder oplever et anderledes hårtab under gradviditet og amming. Gennemgår kroppen hormonelle forandringer påvirker det desværre håret. Taber man sig mange kg. i løbet af en kort periode, kan det også påvirke håret.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar