mandag den 1. august 2016

Christine Headwear webshopHos Christine Headwear fremstilles feminine og behagelige hovedbeklædninger til kvinder, der, som følge af kræft, har oplevet hårtab. Udvalget af hovedbeklædninger indbefatter bl.a. tørklæder, hatte og huer, og fælles for alle produkter fra Christine Headwear er, at komforten og den gode pasform er nøgleord.Hos www.parykmagasinet.dk finder man et stort udvalg af det flotte styles.

Hvis man rammes af kræft, er det for mange en stor omvæltning, når den omfattende sygdomsbehandling kan føre til hårtab, og særligt for mange kvinder kan hårtabet være svært at forholde sig til. Hos Christine Headwear er det derfor en mærkesag at fremstille hovedbeklædning, der hjælper kræftramte kvinder med fortsat at udtrykke sig elegant og feminint.

Christine Headwear shop
Udvalget af produkter hos Christine Headwear indbefatter bl.a. tørklæder, turbaner og kasketter, og der findes en model til ethvert formål. Eksempelvis sikres der med specialdesignede tørklæder og hatte til brug i solen en optimal beskyttelse mod UV-stråling. Mange af SunWear-modellerne fra Christine Headwear har en solfaktor på mere end 50 og yder derfor optimal beskyttelse mod solens stråler. Derudover er Sun Wear-modellerne fremstillet af lette materialer, som sikrer, at huden fortsat kan ånde frit. Det samme gør sig gældende for Christine Headwears NightWear, der er fremstillet af bambus-viskose, som giver optimal komfort og velvære i løbet af natten.Ud over ovenstående findes der, som nævnt, et bredt udvalg af tørklæder og turbaner, og med de mange farver og designs findes noget for enhver smag. Når vinteren nærmer sig er der ligeledes mulighed for at finde hovedbeklædning, der hjælper til at holde varmen – det gælder bl.a. for udvalget af strikhuer fremstillet i lækkert, åndbart materiale.

Hos Christine Headwear findes kort sagt et bredt udvalg af hovedbeklædninger, som kan hjælpe kræftramte kvinder med fortsat at udtrykke sig feminint og personligt på trods af hårtab. Alle produkter hos Christine Headwear er desuden CE-mærket og lever derfor op til EU’s høje krav om produktion og design for at garantere gode og sunde produkter til forbrugeren.